již 2. ročník festivalu pro celou rodinu, jehož záměrem je představit moderní pojetí vegetariánské gastronomie, nabídnout bohatý vzdělávací a zábavný doprovodný program a prožitek pro všechny smysly.
Koná se 22. - 23. září od 10 do 19h v areálu Yacht klubu CERE a na Veslařském ostrově pod Vyšehradem (Praha 4) za každého počasí.
Gastronomickou nabídku festivalu letos spoluvytvoří tyto restaurace:
vegetariánské menu: Podolka (YC Cere), Gopál, Estrella, Grandevita
veganské menu: Vegetka, VeganCity
vitariánské menu: Strom života
Kromě ochutnávek pokrmů se mohou hosté těšit i na širokou škálu nápojů od prověřených dodavatelů:
Mama Coffee (káva), Hubert Hátle (čokoláda), Tomáš Vynikal a Čajomír (čaj), Hynek Binder (víno a burčák), Green Ways (zelený ječmen), Podolka (domácí limonády), Bernard (kvalitní pivo) a další.
Festivalová tržnice dále nabídne pestrý výběr potravinářských, kosmetických, textilních, etnických a fair-trade výrobků.
Doprovodný program budou tvořit:
koncerty: Švihadlo, Yellow Sisters, Tomáš Reindl a Anežka Hessová, Narayana
živá kuchařská show Honzy Dlabala s improvizovaným hudebním doprovodem Tomáše Reindla
taneční a hudební aktivity s možností se zapojit: Biodanza, Afrofitness, workshopy bubnování
cvičení jógy a taichi čchi-kung
divadlo pro děti a tvořivý dětský koutek zajištěný A centrem
přednášky o zdravém životním stylu v každou celou
chill-out aktivity: masáže na ostrově, výklad i-ťing, čajovna, možnost půjčení plachetnice či paddleboardu
Podrobný program festivalu zde