Wellness vegetariánské vaření v teorii i praxi podle zásad pro stravu podporující zdraví.
týden 3. - 10. července 2015
místo: Maháprabhudíp ášram ve Střílkách areál barokního zámku
Pod vedením Ing. Elišky Škvařilové
sami si uvaříte snídaně, obědy, večeře, kaše, pomazánky, polévky, omáčky, nákypy, knedlíky. Upečete si domácí chléb z kvásku, koláče, dezerty....
Cíl Kurzu
Nalezení vlastní cesty ke zdraví a kvalitě života.
Dát orientaci v kvalitě potravin.
Naučit základy vaření a koření jídel z ovoce, zeleniny, luštěnin, obilovin a texturátů (tofu, Klaso, Ceria, apod), Pečení chleba z kvásku.
Jak bude kurz probíhat
Než začneme vařit, zacvičíme si jogu.
Pro účastníky budou nachystaná pracoviště, kde budou sami vařit.
Lektoři vám vše pečlivě vysvětlí a krok za krokem vás povedou přípravou jídla.
Pak vše společně ochutnáme, vyhodnotíme a sníme.
Večer budou přednášky a diskuze viz program.
Podrobné informace naleznete na: www.wellnessvareni.cz