![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět |
![]() |
![]() Zeleninová samoza - příprava K dotazům na přípravu samozy, jsme pro vás připravili názorný postup přípravy samozy s fotografiemi. ![]() Aby se s těstem lépe pracovalo, je vhodné, aby bylo mírně chladné. Na pomoučeném vále vyválíme plát silný asi 2-3 mm. ![]() Miskou vykrajujeme placičky velikosti dlaně. ![]() Doprostřed klademe dostatek náplně. Náplň: 500 g brambor, 500 g zelí, cibule, česnek, hořčičné semínko, kumín, čili (lze vynechat), kurkuma. ![]() Vykrojené těsto s náplní přeložíme a okraje spojíme tak, aby nám vznikl půlkruh. ![]() Přitlačíme okraje a ozdobnými záhyby těsto spojíme. Napište nám Váš oblíbený recept. | ![]() | ![]() |