![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty |
![]() |
![]() ZELENINOVÉ PLACKY Při přípravě zeleninových placek můžeme použít jakoukoli zeleninu, kterou máme po ruce. Jednak zeleninu horší kvality - poškozené zelné listy, jednak zeleninu, která nám zbývá vařené brambory apod. Placky budou pěkné, použijeme-li krájený zelený pórek a nahrubo nastrouhanou mrkev či zelenou nebo červenou papriku.
250 g Hrašky 250-270 ml vody 500-600 g strouhané nebo krájené zeleniny, olej na smažení Pracovní postup:
Placky podáváme jako samostatný pokrm se zeleninovým salátem a nebo s vařenými brambory či bramborovou kaší. Správným okořeněním dosáhneme pikantních chutí. E.Š. Zde nám můžete poslat Váš recept, děkujeme. | ![]() | ![]() |