receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitvegetarian.cz
vegetarian.cz

Seznamka


Seznamka 

Ahoj všem,

jmenuji se Petr a velmi rád bych potkal životní lásku, partnerku, parťáka a nejlepší kámošku v jedné osobě... abychom mohli společně prožít naše životy.

Je mi 36 let a pět let jsem vegetarián a ekolog... netlačím se do extrémů a vždy hledám a nacházím pomyslnou střední cestu... Jsem 188 cm vysoký štíhlí Evropan se srdcem Indiána a tělem senegalského chodce... mám hnědé oči na tváři strniště a holou hlavu pod kloboukem:-)

Mám rád knihy, filmy a hudbu mnoha žánrů - čaje všech barev a vůní - sklenku vína plnou slunce - cestování - turistiku - běhání, kolo a pohyb - fotografii a umění - oceán a nekonečné pláže - hluboké lesy - všechna roční období - zahradničení - trhy a pikniky - vaření a gastronomii - zvířata kolem sebe - posezení s přáteli - legraci... mám rád život, klid, pohodu a lehkost.... to vše s respektem a ohleduplností...

Ve vztahu hledám lásku, něhu, doteky, pohlazení, vůně, silný city, toleranci, porozumění, upřímnost, věrnost, romantiku, péči...... oh la la... přál bych si, aby to nebyla jen prázdná slova... Přeji si potkat ženu obyčejně krásnou, moudrou, vnímavou, tolerující, dobrosrdečnou, pracovitou .... co se ráda usmívá a lehkost, spokojenost, vyrovnanost jsou ji vlastní...

Rád žiji trochu stranou civilizace... na samotách a vesnicích... poblíž měst kam jezdím jen když mám chuť... a chtěl bych tak žít i nadále, ale ne vždy je to možné.

Epilog: pět let žiji ve Francii – na mnoha místech ..momentálně Provence...

Hledám ženu, která má chuť udělat změnu ve svém životě.. opustit rodnou vlast a zkusit najít štěstí v jiné.. neříkám, že na pořád, třeba jen na chvilku.. ochutnat jiný kraj.. cítit jiný vzduch.. najít nové inspirace.. Pobýt sama se sebou obklopena klidem, přírodou, zvířaty a mnou. Pracovat pod modrou oblohou.. hrabat se v hlíně a běhat v sadech.. být nezávislá.. učit se nové věci.. učit se nový jazyk.. nežít pracovní dobou od pondělí do pátku.. Miluji tuto zem galského kohouta a zatím nemám sílu ji opustit – na to se zde mám příliš dobře.. více osobně..

Díky Petr …

biodynamik79@gmail.com




















Vaše nabídky (1) zasílejte na: seznamka@vegetarian.cz

Poznámka: nabídky (1) na inzerci, odpovědi inzerentům prosím zasílejte přímo na jejich adresy.