receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitvegetarian.cz
vegetarian.cz

Seznamka


Seznamka 

Ahoj,

opravdový přítel a partner ,to je ten, u koho cítíš, že objal nejen Tvé tělo a pohladil nejen Tvou ruku, ale pohladil také Tvé srdce a dotkl se i Tvé duše. Někdo, s kým si rozumíš i beze slov, natož když si spolu máte co říci, někdo kdo Tě obejme, když to potřebuješ, někdo kdo si Tě bude vážit i jako člověka a bude Tě mít rád hlavně srdcem. Nehledám zamilovanost jen skrze oči a vzhled, tam mi stačí troška sympatií fyzických, ale hledám i souznění našich povah, duší, srdcí, podobný pohled na život, hodnoty, lidskost, lásku..I Ty?

Přitahujeme k sobě lidi, kteří jsou nám podobní emocemi, povahou, podobným nazíráním na svět,...Jsem VEGAN, předtím VEGETARIÁN, přemýšlivý člověk, realistický optimista, vůdčí typ, ale ve skutečnosti i citlivý, charakterní, pohodový muž, mající rád i přírodu, výlety, kulturu, trošku sportu občas, i rodinou pohodu a mnohem víc..., mimo jiné jsem také vášnivý, veselý, nemateriální ale zabezpečený, otevřenný, naslouchající, vyšší štíhlý sympaťák vyznávající moudrý život založený na pohodě, spontánosti, upřímnosti, empatii, lásce.

Hledám partnerku pro věrné sdílení cenných životních okamžiků i všedních radostí, dítě ani km zpočátku, nevadí.... tak pokuď jsi i Ty v pohodě, upřímná, milá, hodná, empatická bytost hledající lásku, partnerství založené na upřímné komunikaci, vzájemné toleranci, úctě, porozumění, vzájemném souznění a podpoře..rád Tě poznám i Tvůj svět, život, sny a vše Tvé.... Zn.nejen LÁSKA DUŠÍ

David 39let



Brno, Morava či celé ČeskoSlovensko

kontakt: dappet@seznam.cz





Vaše nabídky (1) zasílejte na: seznamka@vegetarian.cz

Poznámka: nabídky (1) na inzerci, odpovědi inzerentům prosím zasílejte přímo na jejich adresy.