receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitvegetarian.cz
vegetarian.cz

Seznamka


Seznamka 

Tak to zkusíme hezky narovinu. :-) V poslední době cítím, že jsem připraven na změnu ve svém bytí, je s tím i spojeno, že bych se rád přesunul na nové místo, proto hledám bez omezení lokace-jinač jsem z JM. Nějaké technické info o mně: 33 let, 171cm, SŠ, vegetarián, abstinent, nekuřák, pařby mne neberou, po hospodách nechodím, festivaly neobrážím, ale kultuře se nevyhýbám - divadlo, kino, vernisáže, přednášky, jsem bez závazků.

Koníčky mám taky nějaké – turistika, rekreačně někdy sport (ale v telce ho nesleduju), technika, četba, prostě všechno možné. Mám jednu vadu na kráse, jelikož jsem kdysi prošel hormonální léčbou, která měla vedlejší účinek, který zapříčinil, že jsem nyní jako medvěd. Ale řešit se to v pohodě dá – strojek, žiletka, laser.

A co ty? Fajn žena bez závazků (ty si můžem udělat vlastní, rodině a děckám se nebráním), nekuřačka, věku přiměřeného, vlastností a vzhledu blíže nespecifikovaných, sama si podle výše napsaného promysli, zda se k sobě můžem hodit. Zbytek přes mail.

VGer (33 let, JM)

email: jungletea@seznam.cz





Vaše nabídky (1) zasílejte na: seznamka@vegetarian.cz

Poznámka: nabídky (1) na inzerci, odpovědi inzerentům prosím zasílejte přímo na jejich adresy.